Birkan Sokullu Küçük Kadınlar / Birkan Sokullu ~ Sinematurk.com - Bir takım deneyimli oyunculardan ders almasının ardından küçük kadınlar dizisinde oynamaya başladı.

Birkan Sokullu Küçük Kadınlar / Birkan Sokullu ~ Sinematurk.com - Bir takım deneyimli oyunculardan ders almasının ardından küçük kadınlar dizisinde oynamaya başladı.. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler almıştır. Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Kronoloji, güzelliğin portresi, acil servisi, melekler korusun (levent), elif (mustafa), küçük kadınlar (ayaz), küçük sırlar. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor. Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar.

Birkan Sokullu kimdir?
Birkan Sokullu kimdir? from img19.magazinmax.com
Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. 2008'de oynadığı küçük kadınlar ve elif dizileriyle sektöre giriş yapan sokullu'nun ilk projesi aslında bu diziler değil! Lise eğitiminden sonra maltepe üniversitesi'nde radyo, televizyon ve sinema eğitimi aldı. 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler almıştır. 16.12.2020), birkan sokullu (sinematurk.com, 16.12.2020), birkan sokullu (diziseti.tv, 16.12.2020), birkan sokullu (beyazperde.com, 16.12.2020). Birkan sokullu küçük kadınlar mp3 indir.

Birkan sokullu ve oynadığı diziler.

Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. 6 ekim 1985 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gelen birkan sokullu, boşnak göçmeni bir ailenin çocuğudur. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit. Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor. 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler almıştır.

Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Kronoloji, güzelliğin portresi, acil servisi, melekler korusun (levent), elif (mustafa), küçük kadınlar (ayaz), küçük sırlar. 2008'de oynadığı küçük kadınlar ve elif dizileriyle sektöre giriş yapan sokullu'nun ilk projesi aslında bu diziler değil! 16.12.2020), birkan sokullu (sinematurk.com, 16.12.2020), birkan sokullu (diziseti.tv, 16.12.2020), birkan sokullu (beyazperde.com, 16.12.2020).

birkan sokullu #129837 - uludağ sözlük galeri
birkan sokullu #129837 - uludağ sözlük galeri from galeri.uludagsozluk.com
Birkan sokullu burcu nedir ?masumlar apartmanı han kimdir? Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Yakında başlayacak olan hayat şarkısı dizisinin başrol oyuncularından birkan sokullu'nun hayatı.

Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı.

Birkan sokullu burcu nedir ?masumlar apartmanı han kimdir? Birkan sokullu kameraların karşısına ilk kez 2008 yılında küçük kadınlar dizisinde adım attı. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler almıştır. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Küçük kadınlar tüm bölümlerini izlemek için. Kronoloji, güzelliğin portresi, acil servisi, melekler korusun (levent), elif (mustafa), küçük kadınlar (ayaz), küçük sırlar. El actor birkan sokullu conocido por su papel de la novela 'amor en guerra' ayer 12/4/2019 fue visto al salida de un restaurante y. Bir aile hikayes i'yle ekranlara çıkmaya hazırlanan birkan sokullu dizide berk karakterine hayat verecektir. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Merhaba, kadınlar kulübü'ne ücretsi̇z üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? 06/10/1985 … elif dizisinde mustafa karakterini canlandırmıştı. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler: Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı.

Jönlerimiz Teker Teker Evleniyor: Fakat Birkan Sokullu ...
Jönlerimiz Teker Teker Evleniyor: Fakat Birkan Sokullu ... from img-s2.onedio.com
Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. 2003 yılında, best model of turkey yarışmasında üçüncü oldu. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit. Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi.

Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor.

Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: Birkan sokullu burcu nedir ?masumlar apartmanı han kimdir? Birkan sokullu küçük kadınlar mp3 indir. Yakında başlayacak olan hayat şarkısı dizisinin başrol oyuncularından birkan sokullu'nun hayatı. 2008'de küçük kadınlar isimli dizide ayaz karakterini canlandırdı. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Birkan sokullu kimdir, kaç yaşında? Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Küçük kadınlar tüm bölümlerini izlemek için. Bir aile hikayes i'yle ekranlara çıkmaya hazırlanan birkan sokullu dizide berk karakterine hayat verecektir. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır birkan sokullu. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama